dimecres, 29 d’octubre del 2008

Dimecres, 29 d'octubre de 2008.

Dimecres, 29 d'octubre de 2008.
(tornar a pujar dimarts corregit. Com s'apuja el chiampi negre...!)
Com passa, - qué passa..! VOLA!! -, el temps. Ja porte 12 dies a Pisa i encara no m'enterat de res.
He de vore antitesiteatrocirco.it a Pontedera.
També san Piero do Grado, tot surtint cap a la costa. S'hi pot anar per san Giusto. 6/7km, pense. “singolare cosntruccione un tufo livornese e marmo bianco e nero de san Giuliano – Terme, N. del T. -, priva della facciata ma con abside contrapposte. (Vivere el Fiume, Pier Luiggi Ghilarducci, p. 27.
914 555 GHI B, Bilbio Provinciale).
L'hora i media de sànscrit. Lliçó 2a: les paraules del ioga.
Don Macrí, - La Repubblica, 29.10.2008 -, relaciona la qualitat amb la quantitat de doblers. Vivir para ver!
Aquest any no será el de l'inici musical d'en Xisco. Ell ho tenia tot preparat. Inclús l'amiga-professora de piano. A pocs metres de casa. No ha pogut ser però. La casa que m'allotjava m'ha fet fora. No ha pogut soportar un any més al Xisco. Mai l'oblidaré aquest any però, Fonamental per a la meua recuperació física i artística. Estic preparat per anar com a hores d'ara tot banyat. i eixugant per estones les sabates a l'aire calent del bany de la biblioteca. Vaig cada hora cinc minuts per tal de no carregar-me l'aparato. A poc a poc tot s'hi va eixugant. Demá potser sortirá el sol i tots tornarem a cantar amb els ocells. O continuará plovent una setmana més i s'adonarem del que val una estona calent a la biblioteca. “Un convegno a Siena a cinque anni dalla morte” parlem de Luciano Berio. Me conformaré con escoltar algun CD a la biblio. Uuuff! Memòria di Berio.
“Lezioni all'aperto ma la gente non é solidale” Il Tirreno, 29.10.2008. Perqué els professors d'economia no expliquen a la gent perqué l'IPC no reflecteix el increment real de la cistella de la compra; o perqué quan el preu del petroli descendeix un 40%, a es gasolineres el preu només baixa un 5%; o perqué les hipoteques han estat el atraco dels bancs, - aquesta vegada els atracadors han estat els bancs, i impunement -. Per això a la gent no l'interessa el que passa a l'univeritat. La festa però continua. Demà tots a Roma. S'ha de aparentar democràcia. S'ha d'aparentar que el que vol protestar protesta.
Carlo Pedretti, Leonardo&io, Mondadori, 2008. Surt l'11 de novembre.