dimarts, 18 de novembre del 2008

diumenge, 16 de novembre de 2008.

Ara surt un Monsignor Casale diguent que s'ha d deixar la decisió a la família. La vida depén de la família. L'esglèsia catòlica no s'aclara amb Eluana. Me molesta tindre un soci tan hipòcrita en aquest asumpte. L'eglèsia catòlica no creu en la vida. amb Eluana morirá un pedaç de la nostra humanitat. Estem en crisi. S'oblidem que som homens i dones perqué des de fa milers d'anys s'ocupem de llevar-li la contrària a la naturalesa. S'ocupem dels més febles.
Aquells que la naturalesa deixa morir per garantir la pròpia supervivència. La humanitat nostra s'hi fonamenta en salvar els que la naturalesa condemna. Estem desfent-se els fonaments. Demá seran els més vells que hauran de renunciar a un vida asistencial 'artificial'. Quines economies farem! Mare de Déu. Imagina't. L'antic Xapó. Els més vells s'en van voluntàriament a morir al la muntanya sagrada. Quin xollo! Estem preparant la societat per al fascisme. Que no és altra cosa que el retorn de la llei natural a la societat humana. La llei del més fort. La llei de les besties. Llibre de les besties. Raimon Llull.
Melio un rene in meno que impazzire e morire. 52 anys no trova treball. Tampoc troba qui necessite un ronyó a canvi d'un lloc de treball. L'atur. Me fa efecte el café machiatto.Sarah. Ronaldinho i Ranieri. El Milà. Ranieri diu : ara no digueu que sóc Einstein. Quins dies de sol. Com s'hi posa la Toscana després de tonellades d'aigua. Vegeu les fotos.
L'Unità continua fent periodisme fascista. Un discapacitat mental mor de manera quasi romantica. “L'ultimo viaggio di Marcos” La realitat: van deixar-lo uns voluntaris de Protecció Civil al carrer sense que ningú s'hi fera càrreg. Es va despistar. Un cercador de trufa el va trobar mort al bosc. L'ultimo viaggio de L'Unità. Els disenyadors de BCN. Nou llibre d'estil? Nou propietari?